Lyngsoe åndbar termokedeldragt

  •  899,95 DKK
  • Tilbuds pris:
    599,95 DKK
  • (Du sparer 300,00 DKK)
Lagerstatus: På lager
Tilvalg:
Farve:
Størrelse:
Vælg antal:   

  
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

Vandtæt - Vindtæt  - Åndbar

Lyngsoe har lavet en dejlig foret kedeldragt, som holder dig tør og varm igennem efteråret og vinteren. Den er vandtæt, vindtæt og åndbar.
Termokedeldragten er tofarvet med praktiske reflekser for øget synlighed i trafikken. Det er en komfortabel dragt med aftagelig comforthætte og tovejslynlås foran. Der er lynlås på benene fra hoften og ned, så den let kan tages på og af uden at tage støvlerne af. Lynlåsen på fronten og på benene har overfald med velcrolukning for øget beskyttelse mod vind og vejr. Justerbart snoretræk i livet. Ærmerne har elastisk manchet og velcroluk, så ærmevidden kan justeres.
Kedeldragten har en lang række gode lommer: 2 frontlommer, 2 baglommer, mobillomme, inderlomme, sidelommer samt lommer for værktøj/tommestok. Knælommer forstærket med Dupont Cordura.
Materiale: Oxfordnylon belagt med PU-Coating. Alle sømme er dobbeltsyede og tapede for vandtæthed. YKK lynlåse. For: 100 % polyester.
Termokedeldragten er vind- og vandtæt ved almindelig aktivt udendørs brug. Ved kørsel på scooter, motorcykel og lignende falder vandtætheden på grund af det øgede vind- og vandtryk. Forvent derfor ikke, at dragten er 100% vandtæt ved f.eks. knallertkørsel i regnvejr.
Vandsøjletryk: 8.000 mm. Åndbarhed: 2.000 mvp.