Vi søger forhandlere til salg af franske parfumer m/k, både Eau de Parfum og Eau de Toilette, venligst kontakt os for billeder, engrosprislister samt yderligere betingelser.  

Grundlagt i 1926 i Paris, parfumerie AMDO, en fransk virksomhed specialiseret i parfume produkter, de udvikler, fremstiller og distribuerer sin egen linje af parfume og toiletvand, for mænd og kvinder.

Hovedparten af parfumerne er baseret på temaer omkring kærlighedsbyen Paris og parfumeriet fik sin internationale debut tilbage i 1970`erne, da AMDO fik sine produkter indenfor hos stormagasinskædenGaleries Lafayette, der med over 60 stormagasiner verden over, er kendt for, at være en vigtig aktør i den franske modebranche og har bl.a. stillet lokaler til rådighed for yngre og lovende modeskabere. Det har bl.a. Daniel HechterPierre CardinCacharel og Yves Saint-Laurent nydt godt af.

Desuden udvikler og producere AMDO parfumerie Eau de Parfumer og Eau de Toilette til en række kunder verden over under Private Label konceptet, heriblandt nogle af de helt store modehuse, som ganske enkelt anvender parfumevand fra AMDO og markedsføre det under deres eget brand. 

AMDO fornyer regelmæssigt sit varesortiment så der introduceres løbende nye varer både til damer og herre og deres helt essentielle mål er, at god parfume skal kunne erhverves af alle til en overkommelig pris, og her må man sige at AMDO lever op til.
 
Med venlig hilsen
 
EUROGATE A/S - import & export